De juiste tegel vind je zo

Wij van Tegelhoek.nl raden jou als klant meestal aan om deze drie stappen na te gaan bij het kiezen voor een tegel. Je wil immers de perfecte tegel hebben die in jouw huis past.

Stap 1: Locatie 

Kies de locatie van de tegel. Dit is heel belangrijk omdat niet elke tegel geschikt is voor een bepaalde tegel. In de badkamer en keuken komt natuurlijk meer vocht dan bijvoorbeeld in de woonkamer.

Stap 2: kleur

Kies de kleur van de tegel. Een tegel is natuurlijk een basis voor je huis. Net zoals de kleuren van de muren. Sommige mensen hebben al meubels gekocht en gaan dan pas tegels kopen. Hou daarom rekening met de kleuren van je meubels. De kleuren van de tegels moeten natuurlijk wel matchen met het interieur. Vind u dit moeilijk? Dan helpen wij u hier graag mee!

Stap 3: soort tegel

Kies een soort tegel. Er zijn natuurlijk veel verschillende tegels waarvan je waarschijnlijk niet het verschil weet. Wij leggen je dit uit op onze productpagina’s maar willen jou dit uiteraard ook via e mail of bij bezoek uitgebreid uitleggen. Zoals hierboven beschreven hangt de keuze van het soort tegel wel af in welke kleur het moet zijn en de locatie van de tegel. Wij maken samen met jou een uitgebreid plan en zullen de tegels aanbieden die voor jou van toepassing zijn.

Stap 4: De prijs

Dit is natuurlijk ook een belangrijk kenmerk om rekening mee te houden. Iedereen heeft natuurlijk een bepaald budget wat ze neer willen leggen voor tegels. Bepaal daarom een budget wat je voor de tegels wilt uitgeven en bespreek dit met ons zodat wij kunnen kijken naar de mogelijkheden die er zijn in de tegels. Zo komen we samen met jou tot de perfecte tegel die in jouw budget past!

4 gedachten over “De juiste tegel vind je zo”

  1. Pingback: Het aanrechtblad tegelen? Ja dat kan! - Tegelhoek

  2. Pingback: Hoe snijd je de tegels het gemakkelijkst? - Tegelhoek

  3. Pingback: Zo houd je badkamer fris en schoon - Tegelhoek

  4. Pingback: Wat kost een badkamer tegelen? - Tegelhoek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *