Wat zijn de beste gereedschapskisten van kunststof?

Stel je eens voor dat je als professional elke dag met je tangen, schroevendraaiers en hamers in de hand naar je klant moet lopen om een klus uit te voeren. Dat is totaal niet handig, natuurlijk! Het is niet voor niets dat er alle klussers een gereedschapskist gebruiken. Je bergt je tools hier gemakkelijk in op. Bovendien kun je ze vaak organiseren in de kist. Deze koffers worden gemaakt van verschillende materialen, al is de gereedschapskist van kunststof toch wel het populairst. Dit komt doordat dit een lichtgewicht materiaal is. Toch is de kist nog wel sterk genoeg om die zware gereedschappen te vervoeren. Wil je een kunststof gereedschapskist aanschaffen? Kies dan voor een van de onderstaande exemplaren.

Stanley FATMAX

Stanley is een bekend merk op het gebied van gereedschap. Het heeft ook meerdere geweldige gereedschapskisten op de markt gebracht. De FATMAX is hier een goed voorbeeld van. Deze kist bestaat uit een geheel en is zeer robuust. Deze gereedschapskist van Stanley is namelijk niet volledig gemaakt van kunststof. Het product heeft ook nog een metalen rand, wat de kist beschermt tegen beschadigingen. Dit is natuurlijk het grote voordeel van metaal, onder meer daardoor heeft Datona ervoor gekozen om gereedschapskisten vooral van dit materiaal te maken. Stanley doet dit dus niet, wat je onder meer aan de FATMAX ziet.

VDT verrijdbare gereedschapskist

We beginnen dit artikel met een gereedschapskist van kunststof die kan rijden. Dit model van VDT is namelijk voorzien van twee wielen. Je zult vooral van deze functie genieten als je de kist helemaal volpropt met tools. Toch hoeft dit product van VDT niet beslist te rijden. De VDT verrijdbare gereedschapskist bestaat namelijk uit meerdere delen. De bovenste twee stukken zijn zelfs afneembaar. Je kunt ze dus gebruiken als losse gereedschapskisten. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je naar een kleine klus toe gaat.

Stanley Batipro

De FATMAX is zeker niet de enige gereedschapskist van Stanley dat een plekje in deze lijst verdiend. De Stanley Batipro mag er namelijk ook zeker zijn. Deze koffer is relatief groot, je kunt er dus vrij veel gereedschap in opbergen. Deze kist van het wereldberoemde merk bevat bovendien twee kleine bakjes aan de bovenkant. Plaats hierin kleine accessoires of andere spulletjes. Het is bovendien mogelijk om de Batipro te vergrendelen met een hangslot. Zo weet je zeker dat je de enigste bent die bij je gereedschap kan komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *